Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

8 jel, hogy a megfelelő emberrel randizol | VagyokNeked Blog

8 jel, hogy a megfelelő emberrel randizol

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-09-17 16:53:22, Rovat: Társkeresés Címkék: bizalom, ismerkedés, kapcsolat, párkeresés, pártalálás, randizás

Egy randi után a sok impulzustól kavarognak az érzelmek mindkét félben, és az is megesik, hogy nem egyformán mérik fel a helyzetet a folytatást illetően. Van, aki hajlamos rózsaszínebben látni a történteket, mint hogy az bizakodásra adhatna okot, így végül a csalódás miatt nem mer újra nyitni. Most összegyűjtöttük milyen jelei vannak, ha a megfelelő emberrel randizol, akivel a folytatás is borítékolt.

8 jel, hogy a megfelelő emberrel randizol

1. Könnyedség érzése

A felszabadultság az egyik legelső jele annak, hogy egy hozzád passzoló emberrel találkoztál. Az idegesség csak addig jó, amíg nem vált át aggodalomba. Ha úgy érzed, hogy szinte repülni tudnál a másik mellett, akkor nem lesz gond a folytatással, mert az érzés valószínűleg kölcsönös.

2. Minden olyan egyszerű

A nők főleg hajlamosak kódfejtőbe átmenni egy-egy randi után, és minden kis félrepillantásban a legborzasztóbb végkövetkeztetést levonni, vagy pont fordítva, egy bókra felépítik az egész kapcsolatot. Ha a megfelelő emberrel vagy, nincsenek kódolt üzenetek, egyértelmű a folytatás, és bátran kimutatjátok egymás iránt az érzéseiteket.

3. Nem félsz megnyílni

Ha megismerkedsz valakivel, és nem érzed úgy, hogy takargatni kell az érzéseid már nyerésre áll a kapcsolat. Ki mered mondani a gondolataid, szinte egymás szavába vágva mondjátok ki ugyanazokat a dolgokat, akkor bízhatsz benne, hogy egy hullámhosszon vagytok.

4. Valami elkezdődik

Nem kell egyből az életed középpontjába helyezni a kapcsolatotokat, de ha a számodra megfelelő partnerrel hozott össze a sors, érezni fogod, hogy új fejezet kezdődött az életedben. A bizalmi kötődés első lépcsői ezek egy kapcsolatnak.

5. Nem érzel nyomást

Jobban mondva, nem kell megjátszanod magad, és más személyiséget felvenned, hogy elfogadtasd magad. Igaz ehhez a megfelelő önismeret is kell, különben mindig csak a másik személyiségét fogod hordani. Az szintén jó jel, ha te sem akarod megváltoztatni a másikat, hanem úgy tetszik, ahogy van.

6. Nem vetíted ki az elképzeléseid

Mind hajlamosak vagyunk a másikra rávetíteni a korábbi negatív tapasztalatainkat, és a pozitív elképzeléseinket, hogy majd ettől leszünk boldogok a másik mellett. Ha úgy érzed, hogy folyamatosan felfedezed a másik személyiségét, és azt szereted meg, akkor valószínűleg a hozzád illő partnerrel találkoztál.

7. Görcsölés helyett pillangók

Ezt a két érzést meg kell tudnod különböztetni, mert a görcsölés nem összekeverendő a boldog izgalommal. Sose hessegesd el a rossz megérzéseid, ha már az elején előbukkannak. Ne hagyd, hogy a rózsaszín köd felülkerekedjen az észszerűségen.

8. Megvan a következetesség

Az első randikon sokan megpróbálják magukat jobb színben feltüntetni, mint a valóság. Az is előfordul, hogy sajnos az illető nem elég következetes, aztán homályosan fogalmaz és kerül egy-egy témát. Ha úgy érzed a másiknak nincs takargatnivalója előtted, akkor képes megnyílni a számodra. Az őszinte és oda-vissza működő kapcsolat alapja ez a fajta bizalom.