Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

6 tipp, hogy ne add fel az online társkeresést | VagyokNeked Blog

6 tipp, hogy ne add fel az online társkeresést

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-03-12 12:36:15, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, online társkeresés, pszichológia, randizás, társkeresés, társkereső

A hagyományos és az online társkeresés során nem egyszer előfordulnak kellemetlen pillanatok, és semmibe vezető ismerkedések, találkozások. Mégis hajlamosabbak a társkeresők azt mondani maguknak, hogy inkább az online társkeresést hagyják abba egy-egy rossz tapasztalat után, és persze van, aki teljes visszavonulót fúj az ismerkedés minden formájától egy komolyabb csalódás után. Adunk pár bátorító tippet a kiábrándult társkeresőknek az online ismerkedéshez.

6 tipp, hogy ne add fel az online társkeresést

1. Változtass az adatlapodon

Egyszer beállítottad a profilod mindenre kiterjedően, de kehet közben történtek változások az oldalon, és kerültek be új funkciók is. Érdemes felülvizsgálni a korábban beállított adatokat arról kit keresel, mert lehet az elején nagyon szigorúan állítottad be a keresési feltételeket, ezeken próbálj meg bővíteni kicsit. Akár egy új profilkép feltöltése is új lökést adhat az online ismerkedésnek.

2. Kezdeményezz

Talán már ráírtál egy-egy társkeresőre, de nem kaptál választ? Ha még válaszra sem méltatnak, az általában a másik szegénységi bizonyítványa, és nem a tied. Próbálkozz tovább az ésszerűség keretein belül, és írj olyan társkeresőknek, akiknek az adatlapján bármi szimpatikus és érdekes információt találsz. Ne feledd, ez még csak ismerkedés, nem jár kötelezettségekkel.

3. Győzd le a kudarcot

Ez a pont főleg azoknak szól, akik már túl vannak pár kör levelezésen, és esetleg találkozáson is, de mégse az elvárásaiknak megfelelően alakultak a dolgok. Teljesen érthető a kiábrándultság érzése, ami a profil felfüggesztése gombhoz irányít, de ettől még nem oldódik meg a helyzet. Jó észben tartani, hogy más is átmegy ugyanezeken az érzéseken. Talán éppen holnap regisztrál valaki, aki érdekes lehet számodra, lemaradnál róla, csak mert csalódtál?

4. Fedezd fel az igényeid

Manapság már nem csak pár darab online társkereséssel foglalkozó oldalból tudsz választani. Mindenféle igénynek megfelelő oldalakat találhatsz, akár már pszichológiai alapú összeillés szerint is keresheted a hozzád illőt. A legtöbb oldal ráadásul rendelkezik mobil verzióval is, így szinte bármikor van lehetőséged nézelődni. 

5. Érezd magad biztonságban

Az interneten legalább annyi esélyed van hazug emberbe belefutni, mint a való életben. Ráadásul a netes füllentők hamarabb lebuktathatók, hiszen ha halogatja a találkozást, egyértelmű, hogy valami nem stimmel. A hagyományos ismerkedés épp annyi veszélyt rejt magában, mint ha online próbálkoznál.

6. Vedd lazán

Habár mindenki a komolyságot hangsúlyozza, ha egy párkapcsolatról van szó, azonban vidámság és könnyedség nélkül olyan lesz az ismerkedés, mint egy állásinterjú borral. Nem szabad elfelejteni, hogy a társkeresés a hozzánk illő pár megtalálásáról szól, nem pedig egy kötelezően teljesítendő feladat, ami után jutalompont jár. A legjobb, ha az online társkeresést egy lehetőségnek tekintjük a sok között, és ugyanannyi esélyt adunk neki, mint a hagyományos társkeresési módoknak.