Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

6 rejtett jel, hogy vonzóbb vagy mint gondolnád | VagyokNeked Blog

6 rejtett jel, hogy vonzóbb vagy mint gondolnád

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2020-11-20 17:57:46, Rovat: Társkeresés Címkék: önismeret, párkapcsolat, randizás, vonzalom

Sokan tépelődünk azon, hogy vajon mások mit gondolnak rólunk. Próbáljuk magunkat ahhoz igazítani, hogy megfeleljünk az elvárásoknak, amiket sokszor nem is a környezetünk vár el tőlünk, hanem a saját belső kétségeink kivetülései ezek. Minderre rátesz egy lapáttal, hogy mit látunk a közösségi médiában, a Facebookon, és miközben ennyire sok tökéletes pillanatot látunk, elfelejtjük, hogy rengeteg olyan külső és belső tulajdonságunk van, ami vonzóvá tesz minket. Íme 8 rejtett jel, hogy te is vonzóbb vagy, mint gondolnád!

6 rejtett jel, hogy vonzóbb vagy mint gondolnád

1. Nem dicsérnek agyon

Ebből elsőre arra gondolhatsz, hogy biztos azért nem dicsérnek eleget, mert nem nézel ki jól. Pedig pont fordítva igaz. Mivel alapvetően szimpatikus vagy, ezért nincs szükség ennek hangoztatására.

2. Megnéznek az utcán

Biztos előfordult már, hogy az utcán sétálva megnézett magának valaki, vagy akár többen is. Ez is valószínűsíti, hogy sokkal több embernek tetszel, mint gondolnád. Ha még nem észlelted ezt, érdemes lenne jobban figyelned séta közben!

3. Könnyen ismerkednek veled

Az is a vonzóság jele, ha az emberek szívesen közelednek feléd, nemtől függetlenül. A vonzóság mércéje nem csak az, hogy hogy nézünk ki, hanem a testtartásunk, arckifejezésünk is számít. Néha ez is elég a kapcsolatteremtéshez.

4. Máshogy viselkednek veled

Persze nem mindenki tud egyből megnyílni, előfordulhat az is, hogy a jelenlétedben valaki kicsit ideges vagy félénk lesz, és ez nem amiatt van, mert ki nem állhat. Valószínűleg pont az ellenkezője igaz, hiszen aki iránt vonzódunk, azt néha nehezen tudjuk megközelíteni.

5. Meglepődnek az önbizalomhiányodon

A vonzó emberekről azt hihetnénk, hogy mind magabiztosak és tele vannak önbizalommal, pedig ez néha nem így van. Biztos van olyan dolog, amivel nem vagy elégedett önmagadon, de hidd el, hogy rengeteg ember egy teljesen más perspektívából tekint rád, és szépnek találja olyan tulajdonságaid, amiket lehet eddig észre sem vettél.

6. Több embernek is randizna veled

Lehet eddig rossz szemszögből néztél a randizásra, sokszor ragaszkodik az ember az ideálokhoz, ezért nem veszi észre azokat a figyelmességeket vagy tekinteteket az utcán, a munkahelyen, amikor felfigyelnek rá. Lehet neked is van több titkos hódolód, csak eddig nem akartad észrevenni? Itt az ideje kideríteni!