Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

5 tipp az értékes párkapcsolat kialakításához | VagyokNeked Blog

5 tipp az értékes párkapcsolat kialakításához

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2019-10-11 16:06:05, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, minőségi párkeresés, online ismerkedés, online társkeresés, párkapcsolat, párkeresés, pártalálás, szerelem

Egy szakítás után a legjobb, ha nem egyből az igazi társ megtalálása lesz a fő cél, hanem frissen szinglivé válva megpróbálsz egy kicsit lavírozni és kötetlen módon randizni. Szárnypróbálgatások ezek, miközben újra rájössz a randizás és az ismerkedés örömére. Ám hosszabb egyedüllét után már ezek a fajta randik nem elég kielégítőek. Mutatunk pár irányvonalat, hogyan érdemes belekezdeni a minőségi és értékes partner megtalálásába.

5 tipp az értékes párkapcsolat kialakításához

1. Mozdulj ki

Érdemes bevonni a családot és a barátokat is a társkeresésbe, hátha bekerül egy-egy új arc az ismeretségi körükbe, aki ideális lehet számodra. Persze ezt nem elég a távolból latolgatni. Ha elhívnak egy összejövetelre, menj el rá, legyen az bármilyen kis esemény. Már azzal, hogy kimozdulsz megadod az esélyt az ismerkedésnek.

2. Lépj túl az éjszakai klubokon

Nyilván, ha pont egy ilyen buli keretében hívnak el a barátaid, ahol bemutatják a részedre kiszemelt partnert, akkor más a felállás. Viszont jobb felhagynod azzal a reménnyel, hogy egy pörgős és esetleg alkoholmámoros pillanatban találkozol össze az igazival a neonfények villódzásában. Sokkal tartósabb kapcsolatra számíthatsz, ha egy közös érdeklődési terület hoz össze titeket.

3. Csak magabiztosan

Rengeteg szakkönyv és pszichológiai oldal foglalkozik a témával, hogyan fejleszd az önbizalmad. Az önfejlesztés és önismeret fontosságát nem győzzük hangsúlyozni, hiszen enélkül nem találsz olyan párt, akivel képes leszel tartós kötődést kialakítani. Kezd apránként, és tedd próbára magad olyan területeken is, amihez nem volt eddig elég önbizalmad.

4. Ne add fel az online társkeresést

Tudjuk, hogy az online társkeresésnek is vannak hátulütői. Könnyű csalni, hamis profilképpel szédíteni, de a való életben épp annyi az esélye az átverésnek, mint online. Sokan a szakítás után használják pillanatnyi önértékelés építéshez az online ismerkedés könnyed oldalát. Regisztrálj olyan oldalakra, ahol van tagdíj, hiszen ez a társkeresés iránti elkötelezettség egyik jele. Még jobb, ha vannak személyiség tesztek, ami alapján még nagyobb eséllyel találod meg a hozzád illőt.

5. Légy nyitott az újdonságokra

Nem csak egy új tanfolyamon, vagy egyéb hobbi keretében van esélyed megtalálni az igazit. Néha már ott elkezdődik a helyzet javulása, ha kilépsz a tűpontosan meghatározott ideálod árnyékából, és mersz nyitni olyan társkeresők felé, akik nem pont teljesen az eseteid, de látsz bennük bárminemű fantáziát. Sok meglepetést okoznak az emberek, ha adsz esélyt, hogy megnyíljanak.