Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

4 tipp, hogyan ismerkedj a nyaralás alatt | VagyokNeked Blog

4 tipp, hogyan ismerkedj a nyaralás alatt

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-06-20 13:01:13, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, ismerkedés nyaralás alatt, nyaralás, párkapcsolat, romantika, szerelem, társkeresés

A kirándulások és nyaralások alkalmával mindig megvan a lehetősége az új ismeretségek és akár kapcsolatok kialakulásának. Persze ez attól is függ, hogy kikkel megyünk, és hogy külföldön vagy itthon utazgatunk. Ilyenkor persze a könnyedebb, romantikus kalandok kerülnek előtérbe, amikből ritkán alakulnak ki hosszú távú kötődések. Ugyanakkor megvan az esélye, hogy a románc folytatódik, és kialakul egy otthon is működő párkapcsolat. Most adunk 4 tippet, ami útmutatóként szolgálhat a nyaralás alatti ismerkedéshez.

4 tipp, hogyan ismerkedj a nyaralás alatt


  1. Légy reális

Megismerkedni valakivel egy nyaralás alatt általában egy könnyű flörtnek indul, és nem egy tartós kapcsolat első lépése lesz. Ez attól is függ, hogy például egy esti buli alkalmakor ismerkedtek meg, vagy egy programon vesztek részt közösen, hiszen ez utóbbi akár a közös érdeklődés folytán biztosabb alapokat nyújthat. Ugyanakkor nem biztos, hogy valódi bepillantást kapunk az illető mindennapi életébe, így érdemes fenntartásokkal kezelni, amit mond.

  1. Magadról inkább kevesebbet

Persze nem kell hazudnod és letagadnod a valódi éned, csak óvatosan ossz meg személyes információkat. Egy pár napos ismeretség nagyon kevés ahhoz, hogy valakiben megbízz, még ha úgy is tűnik, hogy megvan egy bizonyos összhang. Ha teheted, alkalmazd a kevesebb mindig több elvét, és az elején tényleg egy könnyedebb szemlélettel viszonyulj a friss ismeretséghez.

  1. Ne vedd biztosra a folytatást

Könnyűnek tűnik a folytatás lehetősége, míg tart a nyaralás, és az első fellángoló érzések elhomályosítják például egy távkapcsolat nehézségeit. Lehet cseréltek elérhetőséget, sőt lehet, hogy abban a szerencsés helyzetben lesztek, hogy kiderül egy városban laktok, vagy nagyon közel egymáshoz. Még ez sem lesz garancia arra, hogy a kiszemelt partner a saját életébe visszatérve reagálni fog, és keresni fogja a társaságod.

  1. Csak lazán

A legjobb, ha lehetőségként tekintesz egy ilyen helyzetre. Egy nyaralás alatt kialakuló ismeretség megerősítheti az önbizalmad, segíti a kezdeményezési készséged, és a hagyományos ismerkedéskor könnyebben tudsz majd nyitni és kapcsolatot teremteni. Mindig tartsd észben, hogy a körülmények romantikája nem jelent biztos alapot egy valódi kapcsolathoz.