Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

4 személyiségtípus, ami elsőre vonzónak tűnik, de jobb elkerülni | VagyokNeked Blog

4 személyiségtípus, ami elsőre vonzónak tűnik, de jobb elkerülni

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-10-16 17:05:59, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, online ismerkedés, párkapcsolat, személyiség, személyiségtípus, társkeresés

Sokan vonzónak tartják, ha a kiszemelt partner egy kicsit bonyolultnak, vagy megközelíthetetlennek tűnik. A titokzatosság felkelti a kíváncsiságot, és emiatt hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az illető csak egy korábbi trauma miatt palástolni próbálja, a mélyen belül azért érző oldalát. Persze ilyen esetek is előfordulnak, de legtöbbször csak simán egy narcisztikus személyiségről van szó. Bemutatunk 4 ilyen személyiségtípust, amit jobb elkerülni.

4 személyiségtípus, ami elsőre vonzónak tűnik, de jobb elkerülni

A távolságtartó

A titokzatos zárkózottsága felkeltette az érdeklődésed? Úgy véled csak a megfelelő emberre van szüksége, hogy megnyíljon? Persze néha történnek ilyen filmbeillő pálfordulások is, de a valóság ennél egyszerűbb szokott lenni. Ha nem tudsz vele igazán beszélgetni, elzárkózik előled, és csak a saját kis világában létezik, akkor igaziból sosem számíthatsz igazi megértésre és odafigyelésre tőle. Ha mégis belevágsz a kapcsolatba, készülj fel rá, hogy az illető annyi személyes teret igényel magának, hogy szinte alig lesz része az életednek.

A kritikus

Persze egy kapcsolatban mindig eljön az a fázis, amikor a rózsaszín köd után kezdünk kicsit kritikusabbak lenni a partnerünkkel. Ami viszont már nem tartozik az egészséges szintbe, ha a külső és belső tulajdonságaid is mindig kritika éri. Ha úgy érzed, hogy szinte már kivetkőzöl magadból, és még így sem tudsz megfelelni a másiknak, jobb ha belátod, hogy nincs értelme erőltetni a dolgot.

Az elit

Különlegesnek tűnik eleinte a szükségletei, igényei miatt. Az igényességet sugallja, és ettől lehet vonzó, de igaziból csak kell neki valaki, aki kiszolgálja, meghallgatja, és segít neki a problémái megoldásában. Ha soha nem jutsz el vele oda, hogy a te problémáid és érzéseid teret kapjanak, akkor egyértelműen csak kihasznál. Jó ez neked?

Az önimádó

Kicsit hasonló az Elithez, de talán ő még rosszabb, mert eléri nálad, hogy megfélemlítve érezd magad. Meg van róla győződve, hogy csak ő lehet a jó, és csak neki lehet igaza ha nézeteltérésetek van. Elhiteti veled, hogy ostoba vagy és értéktelen, és hogy majd egyedül végzed, ha nem maradsz mellette. Bármelyik esettel hoz össze a sors, mindig légy résen! Ha összetűzésbe kerülsz önmagaddal a partnered miatt, nem lesz érzelmileg kiegyensúlyozott a kapcsolatod.