Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

 

4 jel, hogy a lelki társaddal találkoztál | VagyokNeked Blog

4 jel, hogy a lelki társaddal találkoztál

Írta: VagyokNeked Blog, Dátum: 2018-01-26 13:20:43, Rovat: Társkeresés Címkék: ismerkedés, komoly kapcsolat, lelki társ, párkapcsolat, szerelem, társkeresés

Mikor megismerkedünk valakivel személyesen, a kémiai összeillés nagyban befolyásolja a kapcsolat további alakulását, és ilyenkor előfordul, hogy tévútra visz a testi vonzalom. A belső értékeket háttérbe szoríthatják a fellángoló érzelmek, vagy éppen a testi vonzalom hiánya miatt kevesebb érdeklődést mutatunk a másik lelki tulajdonságai iránt. Adunk pár tippet, hogy a rózsaszín ködön innen és túl mire kell odafigyelni, ha szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani.

4 jel, hogy a lelki társaddal találkoztál

1. Odafigyelés

Ismerkedés során könnyű észrevenni, ha a másik őszintén érdeklődik irántunk. Ha tartja a szemkontaktust, és a mondandónkra relevánsan kérdez vissza, vagy tesz megjegyzést, szinte biztosak lehetünk benne, hogy valóban érdeklődik irántunk, és nem csak a külsőnk fogta meg.

2. Hasonló gondolkodás

Szokták mondani, a szerelmesek befejezik egymás mondatait is. Még ha nem is ennyire költői a következő pontunk, de a hasonló értékrend mellett a hasonló gondolkodás és vélemények is egyértelmű jelei annak, hogy jó felé halad a kapcsolat.

3. Közös témák

Az is jó előjele lehet egy kapcsolatnak, ha sok a közös téma, amiről gördülékenyen lehet beszélgetni. Egy jó beszélgetéstől röpül az idő és a randin úgy érzed majd, mintha mindig is ismertétek volna egymást. A hasonló érdeklődési körök és hobbik mind erősítik a kapcsolatot, de a másik személyisége akkor is érdekes lehet, ha egy számodra ismeretlen hobbija van.

4. Gördülékeny kapcsolat

A korábbi pontok egy ideális kapcsolat indulását feltételezik, azonban fontos utolsó pontként megemlíteni, hogy néha ennek ellenére is megszakadhat a kapcsolat. Ha lelkileg tényleg a hozzánk illővel találkoztunk, szinte biztos, hogy a kapcsolat folytatódik, és nem kell kivárni a tiszteletköröket. Ilyenkor mindkét fél ugyanolyan intenzitással keresi a másik társaságát.